Pisco sour
Por esta ocasión y aprovechando que es viernes he decidido compartir primero la receta y luego la historia. Esta rica y fresca receta desde el norte de Chile me encanta, su nombre Pisco Sour, existe una gran variedad de formas de preparla pero a mi gusta la manera de Rodrigo Bauzá, y consiste en
Ingredientes:
Que esperan para preparla
Les dejo también la receta en ingles:
Ingredients:
• 2 ounces of Pisco with 40 degrees of alcohol of good quality.
• 1 ounce of lemon juice.
• 1 egg yolk.
• 1 tablespoon of sugar.
The shaker should be filled 2/3 of its capacity with ice , then the ingredients most be added (Pisco, lemon, sugar, etc.), into the shaker and closed. After that you need to shake for 10 seconds and immediately served in a cup, to finish you must add 2-3 drops of amargo de angostura.
Mas recetas / for more recipe
Pisco Sour
Salud!
Ingredientes:
- 2 onzas de Pisco de 40 grados de alcohol de buena calidad.
- 1 onzas de jugo de limón.
- 1 Clara de un huevo.
- 1 cucharada de azúcar.
Que esperan para preparla
Les dejo también la receta en ingles:
Ingredients:
• 2 ounces of Pisco with 40 degrees of alcohol of good quality.
• 1 ounce of lemon juice.
• 1 egg yolk.
• 1 tablespoon of sugar.
The shaker should be filled 2/3 of its capacity with ice , then the ingredients most be added (Pisco, lemon, sugar, etc.), into the shaker and closed. After that you need to shake for 10 seconds and immediately served in a cup, to finish you must add 2-3 drops of amargo de angostura.
Mas recetas / for more recipe
Pisco Sour
Salud!
Comentarios
Publicar un comentario